bender Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Możesz dokupić elementy kombinezonu w sklepach, każdy element daje inny bonus. Fajny jest na przykład hełm, który dodaje bonus do speech'a. Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Mam pytanie, bo w ME 2 gram dopiero od wczoraj. Czy są jakieś inne kombinezony, oprócz podstawowego (ten się zowie chyba N7)? Oczywiście wiem, że mogę sobie edytować ten podstawowy :-P Jest jeszcze pancerz Cerberusa (możliwość ściągnięcia go jako DLC). Zwiększenie zapasu amunicji do broni ciężkiej o 10% Zwiększone tarcze o 10% Zwiększone zdrowie o 10% Jak bym się natknął na jakiś nowy to dam znać. Quote Link to post Share on other sites
Kaczek_awr Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Niechaj każdy kto gra poleci do naszego układu słonecznego i wyśle sonde na Uran. Śmieszne w angielskiej wersji, nie wiem jak to w polskiej zrobili ;p Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Nie wiem, o co chodzi. Tam jest po prostu pusto. :-F Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Żart językowy: "Probing Uranus." = "Probing your anus." Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Szczerze nie domyślił bym się, ale muszę się lepiej wsłuchać :-F Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Gierka wypasiona do samego końca, szkoda że napakowana BUGami ale nie przeszkadzało mi to za bardzo, BA! Przeszedłem grę x2 moja zona x1 :D Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 jedna z moich ulubionych gier... 3 zapowiada sie epicko. ciekaw jestem czy przekaźniki beda zablokowane i hacket zostanie w bazie arcturus wraz z 5 flotą. Chciałbym zobaczyc ta słynną baze w 3... Quote Link to post Share on other sites
Rexon Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 ME 3 został oficjalnie zapowiedziany na grudzień 2011 :) Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Jest nowe info!!! SĄ SPOILERY http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=58606 Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 ME 3 przesunięty na pierwszy kwartał 2012. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) Inwazja rozpocznie sie 6 marca 2012. Nowa strona http://masseffect.com/me3/home/ trailer świetny. Błagam niech BW wysłucha fanow i nie zbeszczesci zakończenia trylogi tak jak to z da2 zrobili... Stare dobre granaty wracają a shepard otrzyma nowa zabawkę do walki w bliskim kontakcie (ostrza elit z halo) Edited June 8, 2011 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts