Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AEG, modyfikacja na 550 fps

Recommended Posts

Właśnie napotkałem na www.wgcshop.com świetną replikę SR25 G&P za 470 USD, ale niestety wyprzedana. King Armsa nie mają w ofercie...

Teraz myślałem nad czymś takim:

Wzmocniony GearBox Hurricane

Zestaw FTK Systema

Lufa precyzyjna Prometheus 6,03

Gumka Hop-Up guarder

Silnik systema magnum long

I tam batterie 12V- tylko czy aby nie za mocna...

Doznałem szoku. Kupując replikę za granicą można zaoszczędzić 1000 zł na samym AEGu...

Edited by Sniperai

do sr-25 kupujesz borka np od m4/m16 - masz z tego głowice, do tego cylinder przedłużony np DF plus rozwiercasz stockową dyszę (ta od aug'a jest za krótka, choć na biedę może być..) i wuala.

Sprowadź sobie sr-25 (1700zł?), jeśli w środku będzie 'custom G&P Gearbox' to go sprzedaj i kup ten z asgshopu, wsadź do stocka m150 i po problemie...

Co pewien czas wymienisz tłok i śmigasz do woli. Zębatki wytrzymują m170 bez problemu.

Sniperai hehe watpie żebyś się zmieścił w swoim budżecie, zabraknie ci i to sporo :-F , pamiętaj że musisz doliczyć koszta wysyłki, kupienie baterii a nawet opłate celną - przy tej cenie zakupionych rzeczy bardzo ważna :-o (oj zabulisz zabulisz).Poozdroo

Rumak nie wiem co żeś się przyczepił mojego budżetu...

Nie wiem co miałeś z matematyki w szkole, ale wg moich obliczeń to z AEGiem za 470 usd spokojnie zmieszcze się w 3000 zł z wszelkimi opłatami, a z GearBoxem Hurricane jeszcze taniej.

Zresztą mniejsza z tym. Znalazłem temat o tym super G&P SR25 CNC niestety niedostępny na www.wgcshop.com, podobnie jak GearBox Long od tego karabinku.

Hm, chyba jest na www.tokyo-model.com.hk w komplecie z lunetą M3 Guardera za 895 USD. Trochędrogo sobie liczą za lunetę, bo 400 usd :) patrząc na to, że ta replika kosztowała na wgcshop.com 470 usd.

Muszę do nich jeszcze napisać, ale po pierwszych rozmowach i braku tematów na temat tego sklepu mam pewne obawy, uzasadnione he.