Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TARCZA KRUKA II (Elbląg 19-20 czerwca)

Recommended Posts

Przyjazd prosze planować na piątek, wiczorem tradycyjnie wieczorek integracyjny z ogniskiem, piwem ...

Nocleg prawdopodobnie jak w zeszłym roku w sali sportowej (na podłodze są maty, nie będzie twardo;)

Nie moge jeszcze podać dużo szczeg. (termin daleki)

Pozdrawiam :D

specnaz, ja i anka napewno sie pojawimy :D

zeszloroczny wypad do dresiarskiej stolicy (w sesnie twojego kochanego elblaga) wspominamy bardzo milutko...

mam tylo prozbe...obiecja mi ze bedziesz mial te "fajne" i "klimatyczne" skarpetki.... maskowanie miejskie elblaga :wink:

pozdrawiam :P

ps. do wszystkich panow: ZAKAZ CHRAPANIA!!!!

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Witam ponownie, termin zlotu zbliża się nieubłagannie, chce przypomnieć o tym małym wydarzeniu o ile wydarzeniem się stanie.

W tej chwili wiem prawie na 100% że mamy zpewnioną pomoc wojska, więc jak w poprzednim roku będziemy mieli ciężarówki, grochówkę, może BRDMa. Nocleg i całą reszta tradycyjnie. Naszemu zlotowi biędzie towarzyszyć cały blok imprez związanych z Dniami Elbląga.

Przyjazd prosze zaplanować na piątek, weczorem tradycyjnie piwko (bezałkoholowe) ognicho i t.p. W sobotę Suchacz (o ile przetrwa do zlotu :wink: ) a w niedzielę Barzant czyli male przedstawionko dla "cywili" oraz lesne szaleństwo ala Vietkong.

Wpisowe 20 zł czyli symboliczne, mam nadzieje że impreza będzie rómnie udana co w zeszłym roku.

Zgłoszenia można nadsyłać na adres sbu-specnaz@o2.pl lub zapraszamy bez zgłoszenia. Wpisowe na miejscu, nasz cel to dobra zabawa w sympatycznym gronie.

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam SPECNAZ :D

W sobotę Suchacz (o ile przetrwa do zlotu :wink: )
Tak, Spetnaz trzeba wziąść to pod uwage i to bardzo poważnie, nie wiem kiedy ostatnio tam byłeś ale z Suchacza już niewiele zostało (budynki) :evil: jeśli rozbiórka się zatrzyma na tym etapie to nie będzie tak żle. Teren jest jeszcze o tyle atrakcyjny, że zarusł ostro krzakami i innym zielskiem :). Po Mikstacie będziemy tam zapewne strzelać to porobie fotki "zawalonych" obiektów i dam linka na forum.

hej

Spec my pewnie sie zjawimy tylko nei wiem ile osob, ale teren jest w pytkę i w zejszlym roku bylo świetnie :)

Może ktos wie czy bedzie KULT jak rok temu ?? 8)

a co do noclegów (to jesli są tak samo jak rok temu) to są w duzej sali, na macie (takiej jak np do judo) i wszyscy sie świetnie integrują, nie ma tylko przysznica i jakuzi ale to chyba nie przeszkadza co :P

nie ma tylko przysznica

dla kogo nie ma dla tego nie ma.... :wink:

integracja jest fajna... ale... nie da sie spac jak 30 panow okropnie chrapie..... 30 roznich tonacji i 30 roznych czestotliwosci... ehh....

ale i tak fajna jest zabawa :wink:

Specu jestes w stanie podac wysokosc wpisowego??

Bardzo chcialbym sie w sęsie pojawic ale musze zrobic kosztorys.

Jesli juz gdzies podales to sory ale nie zuwazylem.

Pozdro .Czyli

Edit znalezłem kwote wpisowego :-)

Ale czy ja wiem czy to "symbolicznie" :P

Nie no spoko zrobie co w moim moczu żeby przyjechac :-)