Spetsnaz Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Witam wszystkich 8) Pragne powiadomić iż w okolicach 19-20 czerwca odbędzie się 2 zlot ASG w Elblągu. Szczeguły, reulamin zostaną przedstawione w późniejszym termine. Pozdrawiam Specnaz :) Quote Link to post Share on other sites
Dredd Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 A jest szansa na ponowną impreza w Krynicy Morskiej w tym roku ? Bo w zeszłym to chyba też ty ją robiłeś? Pozdrawiam Dredd Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Krynica to dosc niebezpieczny teren... tam sie zdarzja spiace na plazy foki... i te spadajace z pontonow tez 8) Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted January 28, 2004 Author Report Share Posted January 28, 2004 Święte slowa :wink: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Śpiące foki na plaży po wypiciu płynów niemajacych zbyt wiele wspólnego z wodą 8) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 nie majace? a kto Cie uczyl chemii? a wg Ciebie jaki jest sklad piwa? Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 witam, a to bedzie jedno czy dwudniowa impreza?? jesli dwu to czy mozna gdzies tanio przenocowac?? bo z Krakowa daleko. Mysle ze pare osob by chetne pojechalo do was a z nami troche z Jaworzna. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted January 30, 2004 Author Report Share Posted January 30, 2004 Przyjazd prosze planować na piątek, wiczorem tradycyjnie wieczorek integracyjny z ogniskiem, piwem ... Nocleg prawdopodobnie jak w zeszłym roku w sali sportowej (na podłodze są maty, nie będzie twardo;) Nie moge jeszcze podać dużo szczeg. (termin daleki) Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 Witam. Na razie mogę powiedzieć tyle, że ekipa FST z Poznania byłaby potencjalnie zainteresowana tą imprezą. Najprawdopodobniej bylibyśmy w stanie wystawić około 5-6 osób z elektrykami. Ale więcej szczegółów podam, jak będę ja znał. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 specnaz, ja i anka napewno sie pojawimy :D zeszloroczny wypad do dresiarskiej stolicy (w sesnie twojego kochanego elblaga) wspominamy bardzo milutko... mam tylo prozbe...obiecja mi ze bedziesz mial te "fajne" i "klimatyczne" skarpetki.... maskowanie miejskie elblaga :wink: pozdrawiam :P ps. do wszystkich panow: ZAKAZ CHRAPANIA!!!! Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted January 31, 2004 Author Report Share Posted January 31, 2004 Dzięki Aga ukoilaś moje obolałe serce :D A tak w nawiasie nie jestem z Elbląga a z Kijowa ty zresztą wiesz :wink: Może irządzimy małe polowanko na dresy? Quote Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Specnaz, teraz to sie juz nie tlumacz... gdzie mieszkasz? w elblagu... a wiec.... :P :P :P co to polowania to... z mila checia..... :wink: tylko... ja nie chce na ciebie polowac :P Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Może irządzimy małe polowanko na dresy? Tak? :twisted: A ile (jeśli w ogóle 8) ) będziecie płacić za głowę? Bo wtedy moi najemnicy na pewno się pofatygują :lol: :lol: :lol: No chyba, że robicie to dla "dobra sprawy"... Cóż, dobre i to 8) Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted February 2, 2004 Author Report Share Posted February 2, 2004 Na dresy polujemy for fun :wink: Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted February 13, 2004 Author Report Share Posted February 13, 2004 Do czerwca jest dosyc daleko ale juz czyne starania by zlot wypalil i sie udal :) Prosze o zanotowanie w kalendarzach terminu :!: Quote Link to post Share on other sites
robal Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Ja juz zapisalem w Kalenadarzu..(powaznie) i powiadomilem ekipe. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 17, 2004 Author Report Share Posted May 17, 2004 Witam ponownie, termin zlotu zbliża się nieubłagannie, chce przypomnieć o tym małym wydarzeniu o ile wydarzeniem się stanie. W tej chwili wiem prawie na 100% że mamy zpewnioną pomoc wojska, więc jak w poprzednim roku będziemy mieli ciężarówki, grochówkę, może BRDMa. Nocleg i całą reszta tradycyjnie. Naszemu zlotowi biędzie towarzyszyć cały blok imprez związanych z Dniami Elbląga. Przyjazd prosze zaplanować na piątek, weczorem tradycyjnie piwko (bezałkoholowe) ognicho i t.p. W sobotę Suchacz (o ile przetrwa do zlotu :wink: ) a w niedzielę Barzant czyli male przedstawionko dla "cywili" oraz lesne szaleństwo ala Vietkong. Wpisowe 20 zł czyli symboliczne, mam nadzieje że impreza będzie rómnie udana co w zeszłym roku. Zgłoszenia można nadsyłać na adres sbu-specnaz@o2.pl lub zapraszamy bez zgłoszenia. Wpisowe na miejscu, nasz cel to dobra zabawa w sympatycznym gronie. Serdecznie zapraszam i pozdrawiam SPECNAZ :D Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Heh już sie nie moge doczekać (bo to tylko miesiac został) i na 90%wpadne choć dopiero w sobote rano bo 18 egzamin mam i nie wiem czy ktos będzie czekal na zwykłego freitera by go podrzucić do Elbląga ale chyba dam rade sie wyrobić. Quote Link to post Share on other sites
Nikus Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Też spróbujemy sie pokazać, bo w tamtym roku impreza była świetna :). Tylko ten pokaz trzeba jakoś lepiej zorganizować :P Quote Link to post Share on other sites
The Ghost Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 W sobotę Suchacz (o ile przetrwa do zlotu :wink: ) Tak, Spetnaz trzeba wziąść to pod uwage i to bardzo poważnie, nie wiem kiedy ostatnio tam byłeś ale z Suchacza już niewiele zostało (budynki) :evil: jeśli rozbiórka się zatrzyma na tym etapie to nie będzie tak żle. Teren jest jeszcze o tyle atrakcyjny, że zarusł ostro krzakami i innym zielskiem :). Po Mikstacie będziemy tam zapewne strzelać to porobie fotki "zawalonych" obiektów i dam linka na forum. Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Przyjade jak sie dowiem jak wyglada sprawa noclegow :) Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 hej Spec my pewnie sie zjawimy tylko nei wiem ile osob, ale teren jest w pytkę i w zejszlym roku bylo świetnie :) Może ktos wie czy bedzie KULT jak rok temu ?? 8) a co do noclegów (to jesli są tak samo jak rok temu) to są w duzej sali, na macie (takiej jak np do judo) i wszyscy sie świetnie integrują, nie ma tylko przysznica i jakuzi ale to chyba nie przeszkadza co :P Quote Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 nie ma tylko przysznica dla kogo nie ma dla tego nie ma.... :wink: integracja jest fajna... ale... nie da sie spac jak 30 panow okropnie chrapie..... 30 roznich tonacji i 30 roznych czestotliwosci... ehh.... ale i tak fajna jest zabawa :wink: Quote Link to post Share on other sites
Chili Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 Specu jestes w stanie podac wysokosc wpisowego?? Bardzo chcialbym sie w sęsie pojawic ale musze zrobic kosztorys. Jesli juz gdzies podales to sory ale nie zuwazylem. Pozdro .Czyli Edit znalezłem kwote wpisowego :-) Ale czy ja wiem czy to "symbolicznie" :P Nie no spoko zrobie co w moim moczu żeby przyjechac :-) Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 27, 2004 Author Report Share Posted May 27, 2004 Podałem-20 zł Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts