bezsens13 Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Witam! Mam problem bo do nowego karabinu m24 civilian type nie dostałęm kluczyka od regulacji hop up. W zwązku z tym czy może ktoś podać mi grubość tego kluczyka? Bardzo dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 BOŻE! A co chcesz ten kluczyk dokupić? Nie łatwiej poszukać kilka i dopasować? :/ P.S dziwcie się że się denerwuje:| Jak Was takie coś nie rusza to chyba z Wami coś nie tak:| Quote Link to post Share on other sites
mimek Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Imbus 1mm. Quote Link to post Share on other sites
Taselchof Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Według PN-83/M-82062 wymiary pod klucz dla gniazd sześciokątnych: 0,7 0,9 1,3 1,5 2...mm. Moja suwmiarka mówi że jest to klucz 1,3mm. Jest problem z kupieniem i dopasowaniem kluczyka ponieważ najmniejszy ogólnodostępny we wszystkich sklepach narzędziowych zarówno w kompletach jak i "na sztuki" jest 1,5mm. W poznaniu 0,9 i 1,3 udało mi się znaleźć jedynie w Fabory (towar na specjalne zamówienie). Dla ułatwienia: http://www.fabory.pl/ Można jeszcze sprawdzić w sklepach modelarskich. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 pilniki i papier ścierny dla odmiany jest na kartki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts