Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4 Well R7 nie działa

Recommended Posts

Mylisz sie AnR . warhail poszukaj "pinu" tuż nad spustem . To jest taki maleńki bolec prawie imitujący body jego wybij i chyba tyle . Zobacz na Google lub na Twojej tubie filmiku upgrandu rozbieraja mki i widac co trza zrobic .

Sam mam taki model mki jak Ty W-L lecz nie działa mi bo coś blukuje , nie daje rady bateria tylko na 9,6 idzie . AnR masz na to jakies rady ? oprócz takiej ze trzeba kupic mopcniejszą baterie :( .. pozdro

Żadne brutal force!, w body jest jeszcze jeden mały pin na prawo od selektora ognia (zaraz za napisem "SAFE"). Do wyjęcia GB trzeba jeszcze odkręcić "podajnik kulek z magazynka do komory" nie wiem jak to fachowo sie nazywa ale myślę, że wiadomo o co chodzi.

EDIT: w czasie pisania tego postu @RAKS wrzucił już swojego ;-)

Co do problemów z R7 - sprawdź stan zębatki osi silnika, sprawdź czy silnik nie jest zbytnio dokręcony, czy kable dobrze ułożyłeś w rączce (oba mają być z tyłu), może grzebałeś coś w podkładkach? w stocku było OK, ewentualnie możesz mieć problem z silnikiem - pamiętam jak w moim szczotki były zbyt słabo dociśnięte. Możesz również mieć gdzieś przetarte kable albo smar na stykach (w GB R7 smaru jest aż nadto, przynajmniej tak było u mnie i oczywiście styki też były nasmarowane :twisted: )

Edited by Nitryl

Faktycznie jest malutki pin (już wyjęty) i podajnik kulek (odkręcony), ale GB jeszcze siedzi, już nie na żadnych śrubach, ale po prostu nie daje się go wyjąć. Rusza się, ale body nie pozwala na wyjęcie... ale raczej się go nie rozpoławia...

Fakt, moja wina. Zapomniałem o tym pinie.

@Raks, opisz dokładnie co się dzieję.

załozyłem temat zerknij .. własciwie nic sie nie dzieje bo widocznie mam za słaba baterie albo nie wiem co .. zobacz temat wyżej .