MAJKI Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Pojawiły się wspomniane kulki w sklepie Military.pl - rzecz jasna jako nowość. Ale może ktoś już je miał w ręce, używał... ? Ciekaw jestem czy są dobrze wykonane, czy nie zacinają się w lufie ? Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 Ja juz mam zaufanie do ICS na maxa wlasnie dostalem nowa baterie (ktore takze jest jako nowosc w military) jakosc wykonania i osiagi sa widocznie lepsze od poprzednich... Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 W mojej M4A1 RIS z TM nie ma problemow z kulkami firmy ICS. Polecam :)))) *1 Hi-cap (300) i 0 zaciec Quote Link to post Share on other sites
Medium Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 Właśnie na "pokrewnym" forum słowiańskim toczy się dyskusja o tym w jaki sposób dokonywać testowania kulek aby określić które są najlepsze. Oczywiście swoje trzy grosze wtrąciłem. Jest tam przywołany link który potwierdzałby moje spostrzeżenia. Poczekamy jeszcze trochę i dowiemy się trochę więcej jak chłopaki skończą swoje "badania naukowe". Co prawda nie wszystkie kulki zapewne będą przetestowane, ale i tak sporo będzie można wywnioskować. Kryterium "nie zacinanie się w lufie" też jest jakimś spośród wielu, ale jak powiedziałem w tamtej dyskusji jest lepszy sposób. Pozdrawiam. Medium Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts