kicha29 Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Mam do was pytanko bo pogrywam sobie w COD4 i mozna tam wybrac kolesi w umundurowaniu Specnazu. Czy koles o nicku SonU na tych 2 screenach ma prawdziwy mundur Specnazu czy tak go tylko ubrali autorzy tej gry ? (hmm tylko nie wiem czy dacie rade rozpoznac cos na tych screenach). Moze niektorzy z was tez pogrywaja w ta gre wiec beda wiedziec o co mi dokladnie chodzi :-o Jesli mozna dostac gdzies bluze (bo glownie o to mi chodzi) w takie maskowanie i jesli rzeczywiscie jest to umundurowanie Specnazu to bylbym wam bardzo wdzieczny za kazda informacje bo chcialbym skompletowac sobie podobny zestaw do zabawy w ASG. Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Po tych screenach niewiele widać ale wg. mnie snajper ma na sobie mundur GORKA lub letni mundur VDV oliwkowy. Kamizelka to JEGER albo M23 PIONIER. Odnośnie żołnierza z AKM w arafatce to ma na sobie mundur w kamo "las" lub "Tigr" ale raczej to będzie Las. Co kroju nie wiem co to jest bo po screenach tego nie widać (może to jest M21 albo "Bekas"). Kamizelki nie widać więc nie wiem co ma na sobie. Odnośnie ruskiego szpeju to patrz na allegro, na www.redzone.com.pl albo zagadaj do Tadeusza na warrior.pl Quote Link to post Share on other sites
kicha29 Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Poszperalem troche po necie jeszcze i udalo mi sie znalezc taka fotke I to jest taki sam mundur tutaj go lepiej widac. Chodzi mi glownie o ta kurtke bo kamizelke to juz mam upatrzona :) Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Wygląda mi na "Kamysz", odcienie wskazują na produkcję firmy "Rex" lub "ANA" (mowa o kamuflażu, bo jaki krój raczej nie sposób określić). Najbliższy temu i dostępny od ręki byłby Tigr: http://redzone.com.pl/product_info.php?cPa...products_id=242 Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Obstawiam za Rex Kamysh albo Ana Kamysh, z czego bardziej Ana : a tu do wglądu : Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts