szynkam Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Nie wiem czy to normalne ale mój hk ma dość dziwną zębatkę - w miejscu regulacji hopa jest zębatka która nie ma w jednym miejscu tej dziurki co wchodzi inna zębatka. Nie wiem czy przez to nie mogę go regulować. Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Bo hopka podkręca się w drugą stronę (zgodnie z ruchem wskazówek zegara) :roll: Quote Link to post Share on other sites
szynkam Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 Problem rozwiązany, ale hop-up nadal nie podkręca :???: . Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Problem rozwiązany, ale hop-up nadal nie podkręca :???: . Rozbierz i sprawdź może coś z dystanserem albo gumka już zużyta, jakich kulek używasz? Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 HU w tej replice jest rzeczywiście dosyć wątpliwy, sam mam z nim problem, kulki słabo reagują na zmiany nastawów. Chyba najlepiej wymienić całą komorę na coś innego. Quote Link to post Share on other sites
szynkam Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 (edited) Nie było dystansera, więc zrobiłem go z gumki wędkarskiej i działa ale nie najlepiej. Kupię gumkę i preckę systemy i napiszę co i jak. Kulki xtreme precision. Edited July 27, 2008 by szynkam Quote Link to post Share on other sites
evel Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Miałem ten sam problem. Kupiłem gumkę "Sylykonową" Guardera i chodzi elegancko :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts