mim03 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Prosiłbym o doradzenie w kwesti wyboru tych dwóch replik. Strzelam sie w mieszanym terenie i nie wiem która z tych replik lepiej by sie do tego nadawała. Prosiłbym o nie pisanie "a moze lepiej weź inną to itp", poprostu co by było odpowiedniejsze, porównuje akurat te dwie, ponieważ są one w tej samej cenie i najbardziej by mi odpowiadały. Quote Link to post Share on other sites
Kosmal76 Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 (edited) ak 47 , dosyć nie zawodny osiągi też nie złe , broń godna polecenia Edited July 19, 2008 by Kosmal76 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 M14 AGM AK47 jest za mocne do budynków. Zależy zresztą jakie masz limity w województwie. Quote Link to post Share on other sites
mim03 Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 Dzieki za opinie, juz zamówiłem ak47 ze składaną kolbą, jest niby 20 fps słabszy od odpowiednika ze stałą kolbą ale w tych zabawkach to loteria, dzieki za opinie, temat do zamkniecia. Quote Link to post Share on other sites
Kosmal76 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 nie ma róznicy :P czy stałą kolba czy nie w fpsach Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts