Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Po pierwsze to nie jest dział od tego.

Po 2 jakbyś czytał forum to byś wiedział by tej drugiej nie kupować.

Po 3 te repliki nie są karabinami wyborowymi AS. Mają nikłą przewagę nad AEG'ami. trzeba wydać 500zł by podciągnąć warriora do trochę lepszych osiągów. (lufa, HU, głowica cylindra, guma HU, tłumik)

Po 4 jeśli nie masz 900zł na "sznajperkę" to nawet nie wchodź w temat i kup sobie elektryka lub gumową lalę, będziesz miał o 100% lepszą radochę niż strzelanie z 40m do kolesia który zasypuje cię gradem kulek.

Chyba, że strzelasz się z dziećmi, które nie mają replik i z drzew rzucają w Ciebie szyszkami.

Po 5 nie bądź dzieckiem neo. Forum to nie google tylko... forum. Czytasz posty i dedukujesz co jest lepsze. Zresztą 10 min potrzeba byś sam odpowiedział na swoje pytanie.

Wnoszę o zamknięcie tematu.

Edited by mikadorus

Po pierwsze sory za pomyłkę z działem.

Po 2 czytałem forum i nic takiego nie znalazłem że ta druga jest aż taka zła

Po 3 przeczytałem wystarczająco dużo na tym forum i wiem że te karabiny są tylko wyborowe z nazwy i trzeba w nie sporo zainwestować

Po 4 sam sobie kup gumową lale i trochę wyluzują bo z tego co wiem asg to zabawa i chyba trochę za poważnie ja traktujesz

i jedna i druga replika jest opisana w dwóch różnych tematach. Możesz przeczytać obydwa tematy i sam rozstrzygnąć. Nie jest wydaje mi się potrzebna Ci opinia innych bo każdy Ci powie co innego z innym uzasadnieniem. Ty musisz sam wybrać z czym się lepiej będziesz czuł i na czym Ci zależy. Pzdr