sjzmisiek Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/pi...wy_aeg_b_t_mp5k coprawda nowość ale może już ktoś kupił , interesuje mnie jak ta mp5-tka wypada w porównaniu z TM-owskim mp5k Edited July 30, 2008 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
BaUEr Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 :roll: Hmm to chyba jedyny temat o tej replice na forum (no chyba że szukaj nie działa lub nie umiem szukać odpowiednio ;-) Jeżeli tak sorky ogólne) Czy ktoś widział MP5-K z CA dla osób lewo i prawo ręcznych równocześnie gdzieś? Bo replika która jest używana oburącz z selektroem tylko po jednej stronie troszkę... jest wg. mnie BE :wink: :mrgreen: nie mówiąc już o cenie ;-) Pozdrawiam BaUEr :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Hmmm cena jest okropna , po za tym MP5k CA ?!?! Coś mi się nie widzi ta replika. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Niby dlaczego? Nie rozumiem. Seria B&T jest bardzo dobra i dobrze wykonana, nie specjalnie rozumiem co Ci się w niej nie widzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts