Shikamaru Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 (edited) Jak w temacie, Moja Cmka po wystrzeleniu 4 kulek zakleszczyła sie i nie da rady nic wystrzelić... Prawdopodobnie kulka utknęła gdzieś w środku, jestem nowy, zbyt wiele o tym nie wiem. Pytanie mam w zwiazku z tym takie, czy musze rozkręcać broń i czy nie strace przy tym gwarancji?? Mam ta broń niecałem 24 godziny chciałem sprawdzić ją zaraz po ładowaniu baterii a tu taki zawód. Gdy pociagam za spust wydaje sie jakby caly mechanizm chcial rudszyc ale nie może. Kompletnie nie wiem co sie dzieje. Za wszelkie rady wielkie dzieki. Edited July 31, 2008 by Shikamaru Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Oglądałem tę broń. Normalnie potraktowałem to jak zwykłe zacięcie więc wepchnąłem 'patyk' do środka tak jak pokazuje instrukcja. Kulka niestety nie chce wypaść bo jest blokowana przez jakby tłoczek. Jak ciut mocniej pchnę to tłoczek cofam ale jego kształt nie pozwala kulce wypaść. Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Rozłożyć cymę - na tyle by wyjąć cały przód, co nie jest jakieś skomplikowane w cymach. I wyciorkiem pchać od strony HU. Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 (edited) Jeżeli dobrze zrozumiałem to dysza zacięła się w przednim położeniu. Wyjmijcie komorę hop-up razem z lufą, a później spróbujcie strzelić na sucho. Edited July 31, 2008 by Cyrek Quote Link to post Share on other sites
Shikamaru Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 Podłączyliśmy baterie kumpla, okazało sie że bateryjka. Sprawa wyjaśniona, dzieki za pomoc. Temacik krótki, można zamknąć:D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts