Gru102 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Witam mam chęć kupić sobie , znaczy się na początek nauki snajperstwa/strzelectwa wyborowego tę oto broń L96 [MB04] . Zastanawiam się czy to jest to samo jak Warrior I . i Czy tylko wyglądem się różni ;) ?? Pozdrawiam i co mógłbym wymienić cenie 200 zł najpierw żeby lepiej strzelała , nie chodzi mi o jakieś fenomenalne zmiany tylko lepszy może zasięg( parę metrów zrobi różnice ) , czy celność :) Dziki z góry . Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 04 to ten gaziak czy sprężyna z fikuśną kolbą? Poza tym, jak na ciebie spadnie Dzikki z góry, to nie będzie ci do śmiechu. ;) Quote Link to post Share on other sites
Gru102 Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 Nazwa: L96 [MB04] Porducent: WELL Napęd: sprężynowy Wykonanie: metal + ABS Prędkość wylotowa: ok. 480 fps przy kulkach 0.2 g Długość: 1180 mm Waga: 3200 g Tryb ognia: pojedynczy Hop - Up: TAK, regulowany Blokada spustu: TAK sorki literkę mi zjadło ;/ Pozdro Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 chyba tylko precke jak do aps96 jeśli się nie mylę...(specshop) Quote Link to post Share on other sites
pabloSrebniak Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Witaj Mam ten Karabin, proponuje zacząć od hop up'a bo mi po kilku miesiącach prawie padł ;/ a tak poza tym to wszystko OK Pozdrowionka Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Odsyłamy do tematu o warriorze bo to z grubsza to samo. W innej obudowie. Quote Link to post Share on other sites
scoutwalter Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Po prostu w innej obudowie? Gdzieś przeczytałem, że chwyt pistoletowy się łamie, co z nim? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts