Denton Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Mam pewien problem. Otóż ze szczęściem na twarzy odebrałem paczuszkę z Real-Capami Star'a załadowałem kulkami (xtreme precision 0,23g) magazynek włożyłem do emki (najpierw oczywiście sylikon + ładowanie i rozładowywanie magazaynka) daje semi i ... lecą 2 kulki. Myślę sobie "bywa" strzelam następny raz i znowu 2 kulki i tak poleciało około 300 kulek (czasami pojedynczy strzał się zdarzał). Mam stockową lufe, komorę HU King Armsa i gumkę HU Systemy. Czy inni też mają taki problem?? Jeśli tak to jak go rozwiązaliście?? A jeśli nie da się rozwiązać to jakie magazynki byście polecali (takie które dobrze podają a miały jak najmniejszą pojemność) PS. mid-cap G&Pi low-capy CA podają normalnie Edited August 15, 2008 by Denton Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Możliwe, że po smarowaniu magów przesmarowały się kulki i gumka HU puszcza podwójnie... Quote Link to post Share on other sites
Denton Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 Wykosztowałem się na magi CA i podają dobrze. PS. S> 5 Real Capów Star ;P Quote Link to post Share on other sites
0utsider Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Podłącze się pod temat. Czy ktoś wie czy metalowe magazynki low-cap PJ do M4/m16 będą pasować do M16A4 G&P i czy będą dobrze podawać? Wiem, że są trochę większe, w sensie, że wchodzą trochę ciaśniej niż inne nawet do mojej M4 PJ i nie wiem czy będą pasować, a myślę nad zmianą repliki z PJ na właśnie G&P i chociaż magazynki chciałbym zostawić stare bo mam już ich kilka. Quote Link to post Share on other sites
adam84 Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 @Outsider Powinno być OK. W moim m16a3 metalowe lowy P&J siedzą bardzo ciasno i podają bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
gruda90 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 a przypadkiem m16 nie strzelają tripple 3 pociskami pod rząd ? Jak tak to masz popsute coś bo powinny 3 a nie 2 ;/ Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) Aleś kotleta odświeżył, aż odpisałem facetowi z 1 posta. Tak, siedzą ciasno i podają dobrze, sprawdzone organoleptycznie. ;F Edited February 2, 2010 by AnR Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts