pin-king-pin Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Witam, w Łodzi pojawił się nowy sklep, ironbroasg, czy ktoś może miał już z nim do czynienia? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Miał i jest zadowolony. Znaczy nie miał z internetu a z kontaktów osobistych. A od pół roku jeżdzi na jego kulkach i gazie i bierze od niego montarze i dodatkowo radzi się w problemach technicznych ;-) Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Bezproblemowe dostawy, bezproblemowy kontakt - generalnie polecam Quote Link to post Share on other sites
Morn Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 porządny i tani serwis, dobry kontakt, tanie kulki i generalnie super :ok: Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 MIAU Generalnie świetny kontakt replikę po tuningu odebrałem 0 7 rano (no ok po wcześniejszym uzgodnieniu a;le problemów nie robili) Właściciel - typowy maniak w dobrym tego słowa znaczeniu Ceny zdroworozsądkowe. Podejście do Tuningu - Zrobione dokładnie tak jak chciałem i się uparłem z zastrzeżeniem co jest w tej chwili najsłabszym elementem zestawu i ich zdaniem należy jak najszybciej wymienić Quote Link to post Share on other sites
witold1981 Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Na jakiej ulicy znajduje się sklep?? Rozumiem że jest też stacjonarny?? Po stronce na razie widzę że strasznie tam ubogo ze sprzętem ogólnie :) Quote Link to post Share on other sites
ironbro Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Na jakiej ulicy znajduje się sklep?? Rozumiem że jest też stacjonarny?? Po stronce na razie widzę że strasznie tam ubogo ze sprzętem ogólnie :) Niema sklepu stacjonarnego jest możliwy odbiór osobisty na terenie Łodzi. Wiele rzeczy możemy sprowadzić w przeciągu 3 dni. Quote Link to post Share on other sites
witold1981 Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Oki to spoko. A jak z ofertą?? Będzie powiększana z czasem?? Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted September 10, 2008 Author Report Share Posted September 10, 2008 Sam założyłem temat, to należy coś skrobnąć. :uśmiech: Sklep polecam w stu procentach, towary jak i właściciel na medal. Quote Link to post Share on other sites
buuurn Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Dobry serwis, tani dodatkowo. Zrobione szybko i porządnie. Dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy. Godzien polecenia, rzekłbym. Quote Link to post Share on other sites
GoorkA Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Popieram przedmówców. Szybko, tanio, sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Maql Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 znakomity serwis, szybka dostawa, jeśli czegoś nie ma na stronie to i tak sprowadzi bardzo szybko. Korzystam już od dawna i nie mam zastrzeżeń. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts