bartez8 Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 http://www.blackhawkindustries.com/uploads...GM00BK,OD_1.jpg Witam... moze ktoś z maniaków spotkał się z tą kaburą (foto) w PL ?? w sklepie w PL :D jeśli tak prosze o namiary sklepu ew. adres WWW :D pozdrowienia NSA :twisted: Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 jak narazie www.alert.com.pl dostala status dealera BHI. wiec do nich zadzwon. sam uzywam takiej, jednakze sciagalem ja bezposrednio z US. cene w pl spodziewaj sie na poziomie 300 PLN Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 I wlasnei ze wzgledu na cene radze ci zajzec na www.szycie.friko.pl . Nie zebym chcial tu komus reklame robic, ale sam uzywam ich produktow i moge stwierdzic ze zarowno materialy jak i wykonanie jest przednie. A przynajmniej tak nei zdzieraja kasy :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 po pierwsze to nie kabura tylko worek na udo... moze byc na maske, moze byc na oproznione magazynki, moze byc na wiele innych rzeczy w Polsce szyje taki Kajman, robil partie na zamowienie (prywatne) zolnierzy GROMu, ale nadal sa u nich dostepne... cena byla chyba w granicach 80-120zl Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Navy a skad wiesz ze operatorzy GROM biera na zamowienie takie rzeczy? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 z dwoch zrodel :) jednym z nich jest producent... :) Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Dokladnie sie to nazywa "Drop Leg Gas Mask Pouch" i poza mocowaniem na udo mozna ja zamocowac na pasie, zamiast fastexow sa wkladki z rzepami. do tego mozliwosc przerzucenia i zrobienia torby na ramie. w stosunku do wytworow kajmanowych to jest dopracowane technologicznie i materialowo. jezeli ktos chce kajmana - bierze kajmana - bo grom etc. ktos chce BHI to bierze BHI - bo rozne SF, BOA, AT, itdp ktos inny EI wezme itdp. spelnia swoja powinnosc jak kazda inna torba na udo. od siebie moge dodac ze polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 ja tam uzywam jakiejs ukrainskiej kopii :) i et jest ok :) ale maska MP-5 wchodzi na styk.. brytyjska SA-10 i amerykanska (taka szara, uzywana w FBI) nie zmiesci sie... Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Tzn. producent podaje ze operatorzy GROM-u kupuja to czy jednostka? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 tak ajk pisalem wyzej - prywatne zamowienia zolnierzy Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Z tego co wiem to oni niemoga kupowac na wlasna reke sprzetu- wiem to z samego zrodla- a dlaczego to niewiem... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts