thorbjorn Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Witam mam pytanie( nie wiem czy gdzieś było, nie mogłem znaleźć) Od dzisiaj jestem posiadaczem butów Magnum Elite Spider Black. Czy może mi ktoś doradzić dobry środek impregnujący materiał w tych butach,skórę to pastą do butów z woskiem,ale nie wiem jakiego środka użyć do nylonu z którego jest zrobiona reszta buta... Z góry dzięki za info Quote Link to post Share on other sites
lup Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 zobacz coś NIKWAX lub MEINDL np.: http://www.sklep.4energy.pl/product1414/ni...___skora_spray/ Quote Link to post Share on other sites
super Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 odpuść sobie ich impregnację 1. tam jest taka dziwna siatka ..jej nie zaimpregnujesz ..wersja pustynna ma cordurę 2. impregnowałem kiedyś model classic..nic go nie zaimpregnowało 3.popraw błąd w tytule Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts