gunmaniak Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Postanowiłem zrobić cornershota do pistoletu asg.Może on strzelać na wprost,w prawo pod kątem 60 stopni ,lub w lewo pod kątem 60 stopni. Opis działania Przedni chwyt przekręcamy o 60 stopni w prawo,ruchome ramię obraca się w prawo o 60 stopni,lusterko na obrotnicy powstaje z poziomu do pionu i obraca się o 30 stopni. Celujemy przez przyżądy celownicze pistoletu. Strzelałem w domu do puszek-działa! zdjęcia już,już. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Zdjęcia od gunmaniaka. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 A jak z siłą potrzebną do ściagniecia języka spustowego (chodzi mi tylko o to jak się ściaga spust, a nie konkretne wartości w układzie Si)?? Jak jest z możliwością podłączenia repliki np Scorpiona (chodzi mi o to czy da się wcisnąć replikę z magazynkiem poza rękojeścią)?? Samo podłączenie jakiejś kamery i ekranu nie będzie wielkim problemem jak mniemam, choć zakłądam że nie da odpowiedniej celności (zresztą lusterko pewnie też nie ułatwia sprawy a i szkoda go trochę). Gratuluje pomysłu i wykonania. Quote Link to post Share on other sites
gunmaniak Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Spust jest jest suwakowy i aby go ściągnąć potrzeba trochę większej siły niż do sciągnięcia spustu pistoletu. Skorpiona dało by się podłączyć ,sam myślałem nad podczepieniem MP5K,poprostu pilnik, wiertła i za godzinę wszystko było by gotowe. Przez lusterko wcale tak żle się nie celuje,im więcej ćwiczę tym szybciej i celniej strzelam,ot kwestja przyzwyczajenia,choć podczepienie wskażnika laserowego by pomogło . Quote Link to post Share on other sites
gunmaniak Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 Ktoś chce zobaczyć moją nie wypikselowaną facyjatę? STRZAł 11/2008 ,strona78. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Widziałem, gratuluję! Nie podejrzewałem, że uderzysz tak wysoko :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts