RealBadAngel Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Witam, Zamieszczajcie tu wasze propozycje na temat borni podanej w temacie, czyli M733 JG [6601] 3 generacji. Mnie osobiście interesuje tuning zewnętrzny. Nie wiem też czy na frontgripie można zamocowac np latarke,laser itp. bez dodawania szyny. Zamieszczajcie tu również swoje własne e-mki po tuningu oczywiście lub swoje propozycje :) Pozdro ! P.S Pewnie zaraz zbiorą sępy i huzia na juzia że jest takich 100000 tematów :) Niestety był temat ale nic w nim sie nie dowiedziałem dlateg ozrobiłem nowy 8-) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Oto moja M733 JG :lol: W zasadzie z W733 została kolba, 3 piny, osłona spustu, zatrzask magazynka i pokrywa silnika ;) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 W zasadzie z W733 została kolba, 3 piny, osłona spustu, zatrzask magazynka i pokrywa silnika :wink: Zamieszczajcie tu wasze propozycje na temat borni podanej w temacie, czyli M733 JG [6601] 3 generacji. Moja propozycja to sprzedać, dołożyć 700 zeta i sprowadzić Deep Fire albo G&P oraz mocniejszą sprężynę. ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
RealBadAngel Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Przerobiłeś to bardziej na snajperke Olo ^_^ Masz też wersje szturmową ?? Bez tłumika i lunetki Twoa m733 wyglądała co najmniej jak mp5 xD P.S Pin to śrubka ? Edited August 30, 2008 by RealBadAngel Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Raczej bolec. Quote Link to post Share on other sites
RealBadAngel Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Czy może ktoś ma zdjęcie lub sam posiada M733 lub M16A2 z wmontowaną szynąmontażową górną ?? Taką jak tu :http://gunfire.pl/search.php?text=szyna Drugie pytanie to czy ktoś ma sprawdzony kolimator do M733 ? Quote Link to post Share on other sites
RealBadAngel Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Jakie zawieszenie taktyczne będzie dobre do m733 ? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Jakie zawieszenie taktyczne będzie dobre do m733 ? Zapewne dedykowane "tylko" do M733, podobnie jak kolimator... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Nie ten dział. Przenoszę Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Jakie zawieszenie taktyczne będzie dobre do m733 ? Każde do eMki. Jeśli masz kolucho u podstawy muszki i w kolbie, to dwu- lub trzypunktowe, a jeśli tylko jedno kolucho pomiędzy body a prowadnicą kolby, to jednopunktowe. Stawiam na opcję pierwszą, bo jakaś taka bardziej popularna. Zapewne dedykowane "tylko" do M733, podobnie jak kolimator... Myślę, że podobnie byś się namęczył, jakbyś napisał rzeczowo, a nie ironicznie ;). Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
RealBadAngel Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 (edited) Nie zabardzo wiem gdzie to przeniosłeś modzie drogi ... Edited September 9, 2008 by RealBadAngel Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 To jak napisałeś tu posta? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts