Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tuning M733 JG [6601]

Recommended Posts

Witam,

Zamieszczajcie tu wasze propozycje na temat borni podanej w temacie, czyli M733 JG [6601] 3 generacji.

Mnie osobiście interesuje tuning zewnętrzny. Nie wiem też czy na frontgripie można zamocowac np latarke,laser itp. bez dodawania szyny.

Zamieszczajcie tu również swoje własne e-mki po tuningu oczywiście lub swoje propozycje :)

Pozdro !

P.S

Pewnie zaraz zbiorą sępy i huzia na juzia że jest takich 100000 tematów :) Niestety był temat ale nic w nim sie nie dowiedziałem dlateg ozrobiłem nowy 8-)

W zasadzie z W733 została kolba, 3 piny, osłona spustu, zatrzask magazynka i pokrywa silnika

:wink:

Zamieszczajcie tu wasze propozycje na temat borni podanej w temacie, czyli M733 JG [6601] 3 generacji.

Moja propozycja to sprzedać, dołożyć 700 zeta i sprowadzić Deep Fire albo G&P oraz mocniejszą sprężynę. ;)

Pozdrawiam.

Jakie zawieszenie taktyczne będzie dobre do m733 ?

Każde do eMki. Jeśli masz kolucho u podstawy muszki i w kolbie, to dwu- lub trzypunktowe, a jeśli tylko jedno kolucho pomiędzy body a prowadnicą kolby, to jednopunktowe. Stawiam na opcję pierwszą, bo jakaś taka bardziej popularna.

Zapewne dedykowane "tylko" do M733, podobnie jak kolimator...

Myślę, że podobnie byś się namęczył, jakbyś napisał rzeczowo, a nie ironicznie ;).

Pozdro.