warhail Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Mam pytanie, czy AK74 od TM ma oryginalne oznaczenia, czy w ogóle AK74 takowe mają, jak np. M16 ma Colt AR-15 Property of US Govt. ... Pytanie kieruje bo mam możliwość kupienia używanego AK74 niby TM za 400zl, ale nie ma on, żadnych oznaczeń, a M4 od TM oznaczenia broni ostrej mają... więc nie wiem czy ten AK to faktycznie TM czy nie. Quote Link to post Share on other sites
warhail Posted September 1, 2008 Author Report Share Posted September 1, 2008 Sprawdź czy pisze na nim MADE IN CHINA ! pisałem ze nie ma ŻADNYCH oznaczeń! Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 AK74 niby TM za 400zl Szczerze mówiać - bardzo podejrzana oferta. No chyba, że strzeliłeś literówkę i chodzi o AK47. Poproś sprzedającego o zdjęcie i wklej tutaj. Większość oryginalnych, przeznaczonych dla wojska kałachów nie posiada tak "skomplikowanych" trademarków jak eMki. Zazwyczaj jest to mała ikonka (np. gwiazda lub strzałka w trójkącie) i parę numerków po lewej stronie komory zamkowej ("body"). Podobnie jest z replikami. Quote Link to post Share on other sites
warhail Posted September 1, 2008 Author Report Share Posted September 1, 2008 Większość oryginalnych, przeznaczonych dla wojska kałachów nie posiada tak "skomplikowanych" trademarków jak eMki. Zazwyczaj jest to mała ikonka (np. gwiazda lub strzałka w trójkącie) i parę numerków po lewej stronie komory zamkowej ("body"). Podobnie jest z replikami. dzięki, o odpowiedz tego typu mi chodziło. pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts