FinisHim Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Otóż przy wymianie napotkałem pewien problem - nie ma gdzie przykręcić tego przez co przechodzą kulki z magazynku przed tłok(na końcu języka mam nazwe, no ale każdy wie o co chodzi xD). Wie ktoś może co trzeba zrobić? Albo może ktoś ma jakiś tutorial jak to przełożyć? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) Idzie Ci o dolną część dzielonej komory HU. O kanalik dla kulek dokładnie. Do body Boyi potrzebujesz innej komory HU. Nie dzielonej a jednoczęściowej. Pisz na PW, bo akurat mi taka zalega i tanio się pozbędę ;-) . Edited September 5, 2008 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 (edited) nie ma gdzie przykręcić tego przez co przechodzą kulki z magazynku przed tłok(na końcu języka mam nazwe, no ale każdy wie o co chodzi xD) Znaczy się komorę hop-up??? Jej się nigdzie nie przykręca, ona się ma wkomponować kołnierzem w szkielet, przodem w łoże w zespole lufy zewnętrznej. Do body Boyi potrzebujesz innej komory HU. Nie dzielonej a jednoczęściowej. A to boyi nie dołącza komory metalowej do swoich body??? Poza tym W PJ, o ile pamiętam, jest jednoczęściowa, plastikowa komora (mimo że body jest otwierane do góry). Edited September 7, 2008 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Niestety Viamortis, mylisz się. PJ dopiero od ostatniej serii ma jednoczęściową komorę. Zresztą jak sobie wyobrażasz łamanie body z jednoczęściową komorą? Odłamanie dyszy i takie tam? ;-) To tylko w ICSach :-D . A boyi niekoniecznie dodaje komorę. Może kolega kupił bez i tyle? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Niestety Viamortis, mylisz się. Czy tak niestety? Ludzka rzecz :). Zresztą jak sobie wyobrażasz łamanie body z jednoczęściową komorą? Hm, u mnie się dało :D. W dodatku złamała się z zaskoczenia (jak uszy strzeliły) ;). A boyi niekoniecznie dodaje komorę. Może kolega kupił bez i tyle? Możliwe :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts