piechcio Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Witam Mam mały problem, a w zasadzie dwa. 1) zupgradowalem mojego kałacha do 500 fps. Sprężyna w nim to M150 oraz silnik Guardera High Torgue. Ale niestety mam bardzo słaby ROF czy jest to właśnie wina tak mocnej sprężyny ?? 2) oraz problem dot. zasięgu tej repliki i HU (gumka Prometheus Czerwona) Strzelam na .28 Co zrobić żeby wszystkie błędy zanikły Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 1) zupgradowalem mojego kałacha do 500 fps. Sprężyna w nim to M150 oraz silnik Guardera High Torgue. Ale niestety mam bardzo słaby ROF czy jest to właśnie wina tak mocnej sprężyny ?? A dokupiłeś odpowiednio mocniejszą baterię do tej konfiguracji? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Mam nadzieję, że zębatki też zmieniłeś (np. na STU). Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 I ja się dołączę. Nadal masz w nim stockowe kable? Rozumiem, że rozmawiamy o VFC? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
biolon Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Żebyś miał "fajny" ROF to minimum 10,8V Quote Link to post Share on other sites
piechcio Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 Mam batke 10,8 ale niestety jestem niezadowolony ze swojego ROFU oraz zasiegu. Wszystko było w nim wymieniane. Co dalej ?? Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 1.Strzelałeś go na chrono? 2.Wklej dokładną listę rzeczy, które wymieniłeś. 3. Zastanów się nad pakietem LiPol 11.1V w celu zwiększenia ROF. P.S. Sam dokonywałeś zmian, czy robił to serwis? Quote Link to post Share on other sites
Mar13 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Ja mam tak że problem. Posiadam AKS 74UN taki jak w liku http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1668, i zdjąłem górną okładzinę (tą drewnianą). a właściwie jej nie zdjąłem ale zabierałem się za to no i teraz z powrotem muszę odgiąć jak by taki metalowy element spowrotem. Jeśli ktoś ma instrukcję do tego kałacha to strona 12, obrazek 3 i punkt 1. Teraaz nie moge odgiąć tego spowrotem Pomocy! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts