Errhile Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Parę lat temu, u kolegi bawiącego się w rekonstrukcję marines, widziałem twardy, prawdopodobnie ABS'owy pokrowiec na okulary, mocowany do oporządzenia. Głowy nie dam, ale chyba klipsem zgodnym z Molle (albo Alice). Bardzo by mi się coś takiego przydało (do zabezpieczenia okularów korekcyjnych w czasie rozgrywki), a nawet nie wiem, czego mam szukać :/. Pokrowiec musi być na tyle solidny, by wytrzymał normalne w czasie rozgrywki manewry (np. jeśli sie na nim położę, czy, nie daj losie, usiądę), jednocześnie wymoszczony w środku, by okulary przetrwały biegi, skoki i upadki. No i... zeby można to było umocować do oporządzenia, bo noszenie okularów w kieszeni coraz bardziej mnie mierzi :/ Jakieś dobre wskazówki? Gdzie szukać, czego szukać? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Był to pokrowiec do okularów SPECS, o których jest wątek na tym forum. Poszukaj na Allegro czy bywaja same pokrowce. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 (edited) Serdeczne dzięki, dokładnie o to mi chodziło. :) Edited September 17, 2008 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
Max99 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Serdeczne dzięki, dokładnie o to mi chodziło. :) Niestety na Allegro samego pokrowca nigdy nie widziałem , sam na takiego poluję. Może ktoś ma zbyteczny to niech zgłosi na PW. Quote Link to post Share on other sites
Shemag Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Może będzie pasować http://tiny.pl/8pvq Quote Link to post Share on other sites
Max99 Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Może będzie pasować http://tiny.pl/8pvq Dzięki za info, o taki właśnie chodziło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts