MATI12 Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 pokazują tylko amerykaniski sprzętSerio??? Bo ostatnio jak oglądałem to był polski Mi24 Dobra su 22 Kraza i Urala też pokazywali i co z tego jakoś mnie to nie stysfakcjonuje to są raczej pospolite sprzęty a ja miałem na myśli coś w stylu Ka50 S-37 czy Miga 1-44 8) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 9 kwietnia na National Geographic bedzie program "Ochrona Prezydenta". Z tego co sie zorientowalem z zapowidzi program bedize traktowal o Secret Service i ochronie, i zamachach na prezydentow USA. Quote Link to post Share on other sites
SPAT-Biłgoraj Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Mi sie podoba S.A.S na Reality TV fajny program niekore rzeczy sie w asg przydaja np szkolenie z czarnej taktyki Quote Link to post Share on other sites
fazi Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Fajny program, byl tez na BBC prime. Ale z tego co wiem to juz sie skonczyl (2,3 tygodnie temu ogladalem ostatni odcinek). Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 jak nic sie zmieni w programie, to w czwartek ma byc "Bravo Two Zero" (Rajd na tyły wroga) na TVN Siedem...(jak ktos jeszcze nie widzial :)) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 W najnowszym odcinku Zasady Walki jest ok 20min reportaz o SPAPie z Wroclawia. Bardzo ciekawy! Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 We wtorki o 21:00 i w niedziele o 23:00 (powtórka) na BBC Prime (z polskimi napisami) leci program SAS Survival Secrets. Na prawdę super materiał, dużo lepszy od filmów np. o SEALs na Dicovery. Nie jest to poglądówka w stylu "jesteśmy fajnii fajnie wyglądamy, popatrzcie", tylko jest (niestety bardzo skrótowy) opis co brać na miesięczną misję, taktyka w walce itp... Na prawdę dobry program. Prowadzony oczywiscie przez SASmanów. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Jutro (środa) na National Geographic powtarzają film o instykcie zabijania-prowadzący podpatruje jak w US Army szkoli się żołnierzy w kwestii strzelania do drugiego człowieka, pokazują sporo treningu MOUT godz 21:00 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts