assasinopl Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Nie chce mi sie rozbierac i sprawdzac . Jaka dlugosc prec lufy bedzie pasować. Mam krótszą lufe zewnetrza niz s standardzie Quote Link to post Share on other sites
Jubux Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Nie chce mi sie rozbierac i sprawdzac . Jaka dlugosc prec lufy bedzie pasować. Mam krótszą lufe zewnetrza niz s standardzie Skoro masz inną lufę zewnętrzną niż w standardzie, to skąd ktoś ma wiedzieć jakiej długości wewnętrzna ci do niej wejdzie? Edited April 19, 2015 by Jubux Quote Link to post Share on other sites
assasinopl Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Chce zrobic tuning gb . Jakie czesci kupic Z tego co wiem to na pewno zebatka shs 18:1 . Podobno jest problem z dysza zeby dobrac. Quote Link to post Share on other sites
assasinopl Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Może ktoś zmieniał uchwyt w replice. Pts moe będzie pasować ???? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Qbamarciniak Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Witam, wiem odkop ale lepiej nie zakładać kolejnego tematu. Posiadam tą replikę i mam problem z odkręceniem tłumika ognia. Odkręca się jednocześnie tłumik z tą przedłużka lufy. Gdy nie pomogło WD40 zdecydowałem się na post... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts