KARMA_Alex Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 wlasnie mam kilka zdjątek duza galeria http://www.tokyo-marui.pl/granat/index.htm konfiguracja w skrocie 4 kiesznie na nogach (2 nad nakolannikami 2 pod nakolannikami ) 2 kieszenie na rekawach (nad lokciem) 2 kieszenie na klatce piersowej (skosne) 1 kaptur w kolnierzu (zakrywajacy w helmie i masce pgaz) 1 - calosc wraz z wyposarzeniem a) B) c) 2) - z kamizelka a) B) c) 3) - calosc bez kamizelki a) B) zdjecia - ©XIE Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 bardzo piekne ale mam wrazenie jakby to bylo zbyt niebieskie, ten kolor jest taki zywy, soczysty. Ale moge sie mylic :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 takie uzywaja np GIGN i SWAT (tyle ze dwuczesciowe)... GSG9 uzywali zielonych ale rownie "soczystych"... w "czarnej" taktyce kolor nie ma tak duzego znaczenia :) Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 re: Navy Masz moze dojscie (link do sklepu czy cos) do miejsca, w ktorym mozna zdobyc te zielone kombinezony uzywane przez GSG9? Z gory dzieki. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 niestety nie :( Quote Link to post Share on other sites
LUDI Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 alex gdzie mozna dostac taki kombinezon ?? i za ile? :D Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 23, 2004 Author Report Share Posted February 23, 2004 reklama mode ON: cena 235 z przesylka mnie wyniosla. a zamowilem calkowicie na zamowienie od materialu / koloru po uklad kieszeni i rzepow w http://www.strojemoro.prv.pl Quote Link to post Share on other sites
LUDI Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 domyslam sie ze tenmaterial to ten z ich oferty ?? http://air-gun.bron.pl/stroje/granat.html ?? i czy te 2 zamki sa wygodniejsze od 1 ?? :) Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 23, 2004 Author Report Share Posted February 23, 2004 latwiej jest zalozyc to na ubranie zewnetrzene - jak masz duze wojskowe buty na przyklad. pomijajac fakt ze masz rozporek :) ( rozpinany odwrotnie - do gory :) ) Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 23, 2004 Author Report Share Posted February 23, 2004 dla milusinskich i chetnych - jak ktos chce to mam okopirajtowany "wzor " jaki podalem podczas zamawiania :))) wiec sluze skanem Quote Link to post Share on other sites
Lord von Banan Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Poproszę... Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 24, 2004 Author Report Share Posted February 24, 2004 Quote Link to post Share on other sites
Lord von Banan Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Stójka i kaptur są w standardzie? Quote Link to post Share on other sites
LUDI Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 nie to jest liczone jako dodatek :) Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 24, 2004 Author Report Share Posted February 24, 2004 wszystko poza "standardem" jest dodatkiem - na rysunku nie bylo kaptura zaznaczonego gdyz jeszcze nie byly znane dane do tego - pozniej w korespondencji mailowej bylo to dograne do konca Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Wszystko ok ale ten kolor zbyt jadowity, i swat nie urzywa az takiego Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 ktory? ;) Quote Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Moim skormnym zdaniem to wdzianko jest zajefajne i nawet za rozsądną cenę , wykonanie na podstawie zdjec tez ok gratuluje zakupu Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 24, 2004 Author Report Share Posted February 24, 2004 Wszystko ok ale ten kolor zbyt jadowity, i swat nie urzywa az takiego porownujac odcienie i kolory to odcien jest IDENTYCZNY jak swetra policyjnego - praktycznie taki sam granatowy. co do kwestii uzywa nie uzywa - nie wypowiadam sie Quote Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 no pięknie Alex :-) wyglądasz prawie jak Papa Smerf :-) tak serio wygląda cool, muszę jeszcze pomacać i kto wie ... P.S. nie masz kłopotów związanych z nickiem - nie biorą Cię za IDOLA ???? Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Ach... jaki ten Alex pikny :roll: :D Jeśli chodzi o kolor.... Podobnie jest z tak zwanym "plamiakiem": początkowo wydaje się wyrazisty. Ale jeśli ktoś widział taki plamiak po długiom czasie niemal codziennego używania, tan uwierzy, że kolory mają tendencję do wyciuerania się. Plamiak z biało-czarno-szarego staje się szaro- ciemno szary ;) Myślę, że podobnie będzie z granatem Alexa (notabene mam wrażenie, że na żywo kolor jest bardziej "zgaszony" - być może kwestia oświetlenia). Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Nie powstrzymałam się.... no pięknie Alex :-)wyglądasz prawie jak Papa Smerf :-) W dodatku GOŁY papa smerf!!!!Oczywiście już myślimy nad białymi wstawkami... nie masz kłopotów związanych z nickiem - nie biorą Cię za IDOLA ????No i wydało się: tak na prawdę Alex była wielką fanką Alexa (naszego Alexa)... stąd ten pseudonim artystyczny. W najbliższych teledyskach ma promować ASG :lol: :lol: :lol: (o mamo! moja wyobraźnia mnie przeraża...) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Nie tylko ciebie :) Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Niechcialem zakladac nowego watku o kombinezonach ale znalazlem cos takiego moze komus sie przydac DSU tego uzywa. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 hooyah, Co to jest DSU? I czemu ten kombinezon jest taki chujowy pod kamzielke i reszte oporzadzenia? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts