Halik Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Strap a mozesz powiedziec gdzie kupiles tego SOCOM'a i za ile? ^^ Z gory thx Quote Link to post Share on other sites
GWNh_Strap Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Foka! Ten to moja ostatnia deska ratunku, jak tam piszą nie musisz wydawać 3000 dolca na Wilcoxa. Ten "z pudełka" jest dzielony: jak chcesz sama latarkę to masz samą, chcesz z laserem to też masz, chcesz sam lase-voile. W KSC nazywają to chyba też Wilcox i w wersji full kosztuje 130 000 jenów, ale są też inne ceny, tylko ja za cholere nie potrafie zrozumiec tych ich krzaczorów. Halik! SOCOM został sprowadzony przez TOMMYGUNA, cena około 800 pln bez tłumika, za tłumik nie pamiętam ile, było to dość dawno. Quote Link to post Share on other sites
Halik Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Wybaczcie ale czy tam da sie sprowadzac bron na zamowienie? Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Tam to znaczy gdzie? Na Redwolfie? A da sie, military.pl z nimi wspolpracuje... Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 Halikowi chodziło o tommyguna. Quote Link to post Share on other sites
GWNh_Strap Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 Halik! Jak się da, to sie da :wink: Najlepiej sam popytaj Quote Link to post Share on other sites
Halik Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 Ja raczej myslalem nad kosztami. Gdybym sam z takiego redwolfa sprowadzal to zaplacil bym clo i vat i wogole. +50% ceny pistoletu pewnie. GDzie ten socom kosztuje kolo 200 dolcow, 760 zl kolo to z podatkami ponad 1000 pewnie. A gdyby mi sklep jakis sprowadzal to niema pojecia jakby to bylo :P No zobaczy sie. Fajny pistol a w polsce niema :/ Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 24, 2004 Author Report Share Posted March 24, 2004 to by wyszlo jeszcze drozej, bo sklep tez placi clo, VAT, za paczke, a jeszcze musi oplacic lokal i pracownikow i na sprzedazy zarobic :P Quote Link to post Share on other sites
Halik Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 No wlasnie marze musza miec :/ Ale jesli by mieli jakis program partnerski kupili by zza granicy taniej niz na stronie itd. No ale jak to sie stalo ze Strap kupil za 800 :/ bron jest warta brutto za granica 760 zl :/ A pozatym nie wieze, zeby gaziak kosztowal ponad 1000 :P Chyba, ze strap bral wersje light - lekki zamek, 20 dolcow taniej... Ahh socom... milosc moja :> Tylko dylemat czy socoma czy kawalek dalej elektryka ^^ Quote Link to post Share on other sites
GWNh_Strap Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Halik. ja powiedzialem, ze okolo 800 zl. teraz naprawde nie pamietam, to bylo ponad pol roku temu, poza tym bralem wtedy tyle sprzetu, a nie mam juz rachunkow. Najlepiej spytaj sie w TMG i nie bedziesz musial zgadywac.. Nie jestem az tak zazdrosny, wiec jak sie spotkamy to dam ci sie poprzytulac... Quote Link to post Share on other sites
Rollkin Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Przymierzam się do kupna Socom'a z TM. Powiedzcie czy warto? W tym całym LAM'ie jest atrapa lasera a czy ta latarka jest chociaż real? Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Kurna było już pisane pare razy o SOCOM'ie z Toko Marui (nawet w tym temacie jest napisana opinia o nim) Quote Link to post Share on other sites
magheo Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 witam a moze wadliwe nie sa mechanizmy pistoletu Mk23 SOCOM KSC tylko zbyt silny gaz http://www.airsoftretreat.com/forums/topic...SOCOM,Hard,Kick lub http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Category? bo jak podaje sam producent http://www.ksc-guns.co.jp/ powinno sie stosowac "Gaz HFC134a" a nie "green gaz" moze??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts