RUSHER Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Witam, mam problem. Uszkodzeniu w moim colcie uległy dwie części: 1) "Steel bushing" 2) "Nakładka na prowadnicę sprężyny" (w linku jest także prowadnica, jej nie dotyczy to pytanie.) Czy te części (spasowane do TM), będą pasowały także do colta z WE? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Dopasować może i by się dało, ale TM i WE to zupełnie inne konstrukcje. Quote Link to post Share on other sites
RUSHER Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 A nie wiesz, gdzie mógłbym znaleźć te części, ale przygotowane pod WE? Bo znalazłem tylko do TM robione przez Guardera... Quote Link to post Share on other sites
Jodi Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Myślę, że najlepszym rozwiązaniem na nakładka na prowadnicy sprężyny jest tokarz. Ze steel bushinigiem polecam zabawę z klejem czy inną poksyliną. Mi tak samo pękł ten kołnierz opierający się o zamek i wyłamał "ząbki" steel bushinga. Niestety jakość metalu, z którego jest wykonana replika pozostawia wiele do życzenia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts