gvd Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Zrobiłem ostatnio zamówienie na kwotę 400$ na https://www.entrygear.com/ . Sklep wzorowy, gdyż pomyliłem się w kolorach ładownic, a paczka została już nadana. Skontaktowali się z kurierem, by paczka do nich wróciła i by mogli wymienić na kolor jaki chce. Szybkie odpowiedzi. czasami nawet od razu po napisaniu zapytania. Niskie ceny przesyłek. Duża ilość towarów, firm, gadżetów!!! Gorąco POLECAM Otrzymałem od nich towar, wszystko zgodne z opisem, elegancko zapakowane... niestety rypnęli mi cło, ale to tylko i wyłącznie moja wina bo nie poprosiłem ich o drobne manipulacje na fakturze. Szybka przesyłka i baaardzo dobry kontakt Edited November 28, 2008 by YuriK80 Quote Link to post Share on other sites
koshevnikov Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Rowniez polecam. Quote Link to post Share on other sites
Wilku Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Ja również gorąco polecam ten sklep. Ostatnio robiłem większe zamówienie i nie było najmniejszych problemów. Szybka wysyłka, dobry kontakt. Jedynym minusem jest to, że zaniżają (na fakturze) wartość paczki jedynie do 50 %. Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Entry od bodaj 1 września lub 1 października zmienił swoją politykę i z tego ci się dowiedziałem nie wysyłają już poza USA(Tyczy się to zarówno sklepu jak i ich ebay konta) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts