Wukasz Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7623188.stm Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 No nowościa są ale nic rewolucyjnego moim zdaniem. Choć ten orisowany L85 wygląda hmm... interesująco? I chyba nowy hełm zauważyłem. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Nowy, ale dość kuriozalny w swoim kształcie. Poza tym sporo innych dziwolągów jak choćby kamizelka z pagonikiem na modułach albo zapięcia ładownic na stare Citeki... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Hiszpany są zajebiste. Imho zbliżone surface mount. Na pewno niewiele gorsze. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Taaa szalenie świetne. Są dobre w niektórych zastosowaniach - np w ładownicach granatnika. W innych ssą. Największa wada to brak regulacji na samym zapięciu. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Jeszcze jakieś głębokie prawdy skrywasz w zanadrzu Wuki? Stary koń a na pochyłe drzewo skacze ;-) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 Ty się czepiasz byle czego. Citeki są fajne jak nie trzeba zamykać, fastexy są fajne jak nie trzeba otwierać :) (a czasem i zamykać). Z dwojga złego wolę citeki :) Regulacja jest mi tylko w buttpacku potrzebna, więc to żadna wada. Pozwól zatem, rówieśniku, że zostanę przy zdaniu, że są zajebiste :) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ja sie mimo wszystko zgodze z Catchem. Citeki sa fajne ale tylko w ladownicach mieszczacych jeden przedmiot (ot granaty do granatnika, granaty reczne, flashbangi itp), ale pozniej jak mam je zamykac, zeby zawartosci nie zgubic to, jednak wolalbym juz fastexa. A mimo wszystko jednak regulacja sie przydaje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts