lassal Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) Moze troche zakrecona nazwa tematu ale chodzilo mi czy gorne body ( upper reciver ) z Dboys wersja z oznaczeniami "Marine" bedzie pasowac do dolnego body z CA ? chodzi mi tylko aby zrobic z mojego M15A2 - M15A3 poniewaz raczka mi nieodpowiada Pomozcie! Edited October 28, 2008 by lassal Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Bojów jest u nas jak mrówków, więc raczej nie było by dużym problemem pożyczyć od kogoś replikę na 5min. i przymierzyć :roll: Quote Link to post Share on other sites
lassal Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Jest w tym troche racji ale chcialbym sobie zaoszczedzic rozbierania i skladania repliki na nowo. Wolalbym skorzystac z doswiadczenia ktoregos z Was. Czy naprawde nikt tego nie wie ?? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 No rozbierania co nie miara... 1 pin w każdej replice :roll: Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Masz CA czy Boya całego? Jeśli chcesz górne body CA wstawić do dolnego Boya to musisz wypiłowć w dolnym rowki na piny stabilizujące. Jeśli górne Boyi wpasować do dolnego CA to musisz z dolnego body spiłować sporo materiału by schowały się skrzydła trzymające górne body w dolnym. Przy czym dalej będzie możliwość na spokojnie do tego dolnego CA zamontować górne CA. Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 A nie chcesz zamienić się up reciverami ? Bo ja mam M15A4 od CA a chce zamienić na M15A2 (czyli z odłączanej rączki transportowej na stałą rączke transportową) Oczywiście daje komplet rączka + up reciver. Napisz mi ew PW i się dogadamy. Quote Link to post Share on other sites
lassal Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 No bardzo chetnie poszedlbym na taki uklad. Priv wyslany czekam na twoja odpowiedz p.s dzieki panowie za udzielenie odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
KaczorLsm Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Korzystając z tematu: Czy ris boyi będzie pasował do m15 CA? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Weź PeJotowski. Pasuje i jest ciut solidniejszy. Quote Link to post Share on other sites
KaczorLsm Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts