Szczep Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 No Panowie z WGRiW- ciąży na was duża odpowiedzialnosć. Uchylcie rąbka tajemnicy - o czym mowiliscie, jakie było podejście reporterów rozmawiających z wami itp. Jestem bardzo ciekaw :D Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 właśnie uchylcie rąbka tajemnicy dotyczącego tego materialu. Z tego co wiem to był on realizowany juz jakiś czas temu. Czy poza wami sa inni którzy sie bawia w Airsofta?? Link to post Share on other sites
Santiago Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Ja mam taka propozycje do chlopakow z WGRiW. Skoro program "tswgnm" wywolal takie kontrowersje wsrod Maniakow (wyrazone na WMASG, ja jeszcze nie widzialem ale mam na kasecie nagrane), to, sprobujcie zdobyc od TV4 zmontowany do emisji matrial (do autoryzacji) i jezeli bedzie ukazywal ASG w niekozystnym swietle sprobujcie cos zmienic bo, chyba nie chodzi o to zeby z AirSoft'u zrobic posmiewisko czy inna sensacje o niedoszlych/przyszlych zabojcach. Link to post Share on other sites
Ssak Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Autoryzacja to jest to...Doskonaly pomysl Santiago. Dbajmy o ASG :wink: Link to post Share on other sites
Santiago Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Tiaa... jest jeszcze problem czy TV4 udostepni material przed emisja, a jezeli udostepni to czy sie przejmie krytyka... :? Nie jestem prawnikiem wiec nie wiem jak sprawa z autoryzacja wyglada od strony prawnej. Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 Dzisiaj bedzie lecial ten program, jestem ciekaw czy chlopaki dobrze wypadna (wypudrowani, umalowani itp :) ). Tylko czy czasem TV4 nie da jakiegos dziwnego komentarza. O 21.30 sie przekonamy. Link to post Share on other sites
Santiago Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 Obejzalem, nagralem (na wideo, nie umiem na kompa przerzucic :( ). Stwierdzam: mogli to pokazac w gorszym swietle (prowadzacy ma sie rozumiec). Nie bylo najgorzej, ale kilka glupawych txtow mieli (znow mowa o prowadzacych) no i zdecydowanie za krotkie.... PS. Wedrzyn byl chyba wiekszym zlotem niz Krynica Morska? Poprawcie mnie jesli sie myle. Link to post Share on other sites
Tomkower Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 Mogło by byc co nieba dłuższe ale i tak nie wypadło najgorzej :wink: . Było całkiem nieźle, a motyw z petardą to po prostu :!: ... nie da się tego opisać :D . Myślałem że pęknę ze śmiechu :lol: (pozytyw :wink: ) nawet starsi się śmiali, a dzięki temu pokazali, że to tylko przyjacielska zabawa :wink: . Naprawdę bardzo mi się podobało. :) Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 14, 2004 Report Share Posted March 14, 2004 Starczy nam jeden watek o tym, na razie mamy 3 rownolegle... ten blokuje, potem skasuje... Link to post Share on other sites
Recommended Posts