Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Ja mam taka propozycje do chlopakow z WGRiW. Skoro program "tswgnm" wywolal takie kontrowersje wsrod Maniakow (wyrazone na WMASG, ja jeszcze nie widzialem ale mam na kasecie nagrane), to, sprobujcie zdobyc od TV4 zmontowany do emisji matrial (do autoryzacji) i jezeli bedzie ukazywal ASG w niekozystnym swietle sprobujcie cos zmienic bo, chyba nie chodzi o to zeby z AirSoft'u zrobic posmiewisko czy inna sensacje o niedoszlych/przyszlych zabojcach.

Obejzalem, nagralem (na wideo, nie umiem na kompa przerzucic :( ). Stwierdzam: mogli to pokazac w gorszym swietle (prowadzacy ma sie rozumiec). Nie bylo najgorzej, ale kilka glupawych txtow mieli (znow mowa o prowadzacych) no i zdecydowanie za krotkie....

PS. Wedrzyn byl chyba wiekszym zlotem niz Krynica Morska? Poprawcie mnie jesli sie myle.

Mogło by byc co nieba dłuższe ale i tak nie wypadło najgorzej :wink: .

Było całkiem nieźle, a motyw z petardą to po prostu :!: ... nie da się tego opisać :D . Myślałem że pęknę ze śmiechu :lol: (pozytyw :wink: ) nawet starsi się śmiali, a dzięki temu pokazali, że to tylko przyjacielska zabawa :wink: .

Naprawdę bardzo mi się podobało. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...