Sadybiaskos Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 Witam Kupiłem sobie coś takiego i mam 2 pytania w związku z nią. 1. Czy to normlane że po włożeniu, oddaniu strzału i wyjęciu magazynka rozsypują sie kulki? 2. Po czym poznać, że magazynek już jest pełny gazu? Quote Link to post Share on other sites
Sadybiaskos Posted March 5, 2004 Author Report Share Posted March 5, 2004 Właśnie zauważyłem, że kulki wypadają po włoże niu i wyjęcoi magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 1. Czy to normlane że po włożeniu, oddaniu strzału i wyjęciu magazynka rozsypują sie kulki?Tak te modele tak mają :? 2. Po czym poznać, że magazynek już jest pełny gazu?trudno powiedzieć, bo tu nie ma charakterystycznej w innych modelach "fontany" na końcu 8O Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 1) RTFM 2) forum... O gazie było... Kilka kulek się zawsze z tych beret wysypuje po wyjęciu magazynka... Jak nie masz nic więcej to temat blokuje POzdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts