Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co z tym hopkiem :)

Recommended Posts

Co mam zrobić jeśli kulki lecą mi w kosmos? Mam stockową gumkę, hop-up ustawiony na minimum, a mimo to kulki strasznie uciekają do góry. Zmiana kulek na cięższe załatwiłaby problem ale replika nie grzeszy mocą więc wtedy znowu narzekałbym na za słaby zasięg... Strasznie wkurzająca rzecz, bo przez to wiele razy zawaliłem okazję na trafienie, waląc nad głową :wink:

Czy gdybym wymienił gumę na silikonową czarną systemy (łoo taką) to problem by zniknął czy byloby jeszcze gorzej (kręciłaby jeszcze bardziej)?? Jakie są zalety innej gumy hu?? Czy skupienie strzałów też by się poprawiło??

Pozdrawiam MJ91

Edited by MJ91

Lionix milcz bo guzik się znasz.

Ja spokojnie przy 450 fpsach mogę wyregulować HU na dowolne kulki od 0,12 wzwyż.

A Ty kolego o ksywce bedącej efektem wypuszczenia chomika na klawiaturę, wymontuj komorę HU i wsadź cieńszy dystanser. Powinno pomóc. Jeśli nie pomoże to wtedy będziemy myśleć dalej.

<lol> nie widze w moim nicku nic dziwnego (inicjały + rocznik xD)

Lionix ty jednak mógłbyś się najpierw czegoś dowiedzieć a później pisać bo głupoty prawisz... Do tej cymki to nawet 0.23 będą ciężkie...

A HUP musi być włączony aby podkręcał oO

no tego zdania to ja już wogóle nie skomentuje...

Sorry że post pod postem ale nie dało się edytować ;p

Wydaje mi się że dobrze opisałem sytuację, a mimo tego nikt mi nie odpowiedział na pytania... Dowiedziałem się tylko że mam chomika, dziwny nick i że hop-up podkręca tylko jak jest włączony (szok!)...

Jeśli serio źle to opisałem to przepraszam mogę to wytłumaczyć w inny sposób ale chciałbym się dowiedzieć co jest nie tak z tym hop-upem.

Pozdrawiam MJ91

No ok powiedzmy że wymienię dystanser i sprawa załatwiona :) A gdybym wymienił gumkę na tą która tam wyżej wymieniłem + inny dystanser, to czy poprawiłyby się też przy okazji inne osiągi (zasięg, skupienie)??

Bo wiem że ta gumka jest bardzo polecana, ale za bardzo nie wiem dokładnie co w niej jest takiego specjalnego (nie miałem nigdy okazji porównać tej gumki ze zwykłą)...

Edited by MJ91