Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cicha głowica tłoka

Recommended Posts

Witam,

nabyłem okazyjnie głowicę tłoka V2 łożyskowaną i wyciszoną, jest ona taka wypukła i niezbyt pasuje do płaskiej głowicy cylindra, w sklepach jest dużo głowic cylindra rozmaitej maści ale niestety nie jest powiedziane czy od strony tłoka jest wklęsła czy nie, czy mógłby mi ktoś poradzić jakąś głowicę cylindra ok. 50zł? oczywiście taką wklęsłą.

Z góry dziękuję

A) Możesz zapytać w sklepie.

B) Przeczytać opis produktu:

Wraz z połączeniem płaskiej, aluminiowej głowicy tłoka (Deep Fire) stanowi świetne połączenie przy

i wyciągnąć wnioski ;)

C) Poszukać głowicy, która ma opisie słowo "cicha" te są wklęsłe, a jest ich tam sporo.

Edited by mag

Cicha głowica tłoka elementa to straszny syf. Miałem, nie uszczelniała się prawidłowo mimo wypróbowania 3 różnych uszczelek, z których dwie świetnie współpracowały z płaską głowicą.

Chodzi mi o głowicę cylindra a nie tłoka.

To Ci się coś w tytule tematu pomyliło...

Edited by Viamortis

Jeszcze Ci coś dodam...

Jakiś czas temu rozważałem zestaw cichych głowic systemy (bodaj 130 zeta taka przyjemność). Dołożyłem 37 i kupiłem bore up CA. Niedość, że mam ciche głowice, to jeszcze chromowany cylinder powiększonej średnicy i zajebiście szczelną dyszę. Full wypas.