pip33 Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Kupiłem GB do M i niestety nie ma oczka do zwalniacza magazynka posiadam HK416 i oczko to jest potrzebne! Czy ma ktoś może jakiś pomysł jak można je zastąpić albo jak zrobić żeby działał zwalniacz?? Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Nie ma go wogóle, czy jest złamane? U siebie straciłem ponad połowę oczka, problem rozwiązałem wstawiając na tego "kikuta" odpowiednio zeszlifowaną podkładkę. Utrudniało to rozkładanie, ale działało bez zarzutu. Jednak jeżeli nie masz tam nic, to raczej nic z tym nie zdziałasz. Quote Link to post Share on other sites
pip33 Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 niestety nie ma nic :( myslalem moze ze dam do zrobienia takie blaszki ktore umocuje po boach tylko nie wiem czy wejdzie mi to pozniej do body :( Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Kupiłeś GB do SCARa w takim razie. Może wymień jeśli jeszcze nie ruszałeś? Quote Link to post Share on other sites
pip33 Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 oczko poprostu jest zlamane! niestety poprzedni wlasciciel spilowal to co mu tam zostalo i teraz bedzei trudno cos wykombinować! Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Zwrot? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts