chudy194 Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Witam! Otóż mam problem z moim karabinem(M4 R-7 Well). Nie rozumiem z jakiej przyczyny giba mi się na lewo i prawo rękojeść karabinu. Rozbierałem go chyba z każdej strony, ale nie mogłem znaleźć przyczyny poruszania się tego ustrojstwa. Podejrzewam że to jest wada fabryczna i występuje w każdym modelu(czytałem na innych forach.nikt nie potrafił zaradzić). Miałem tak od początku. Czy ktoś wie w czym tkwi problem? Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Co masz konkretnie na myśli? Chwyt pistoletowy, czy RIS? Quote Link to post Share on other sites
wooke Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Jeśli masz na myśli chwyt pistoletowy to rozwiązaniem jest odkrecenie stopki pod chwytem i wyjęcie silnika. Zobaczysz tam 2 śrubki musisz je po prostu dokręcić, wtedy silnik wkładasz spowrotem, podłączasz kabelki i przykręcasz stopkę. Powinno pomóc. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Jesli idzie o główny chwyt to ten typ tak ma. Jesli idzie o składaną rączkę to... ten typ tak ma ;-) . Quote Link to post Share on other sites
chudy194 Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Okkk. Zrobione! Dzięki wielkie! Edited November 22, 2008 by chudy194 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Argh... źle przeczytałem, miałem na myśli mp7 ;-) . :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts