Burt15 Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Witam. Strasznie mnie zainteresował ten model http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/ka...g_22_dual_power Jeszcze w życiu nie widziałem czegoś co jest sprężyniakiem i elektrykiem w jednym. GB pewnie plastikowy, choć nie jestem pewien. Z tego co piszą, zasilanie karabinka to 6 baterii AAA ( paluszek). Regulowany HU i 2 magi w zestawie... Zapowiada się nawet, nawet, choć i tak za te pieniądze wolałbym kupić jakiegoś chinola z pewnym metalowym GB i ponad 300- toma fpsami. Co wy o tej replice sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Daj sobie spokój. Szajs pierwszej wody.Nie bardzo miał siłę wystrzelić kulkę .20. Magi się tną a cały się rozsypał po tygodniu. Jedyne co w miarę porządnie wykonane to właśnie lufa (choć aluminiowa ale to praktycznie jedyne metalowe coś w tej replice (no nie licząc sprężyn wszelkiej maści i śrubek)) Quote Link to post Share on other sites
Burt15 Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Nie no, ja bym tego nie kupił :-P Byłem tylko ciekaw co to takiego :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts