bronek1993 Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1672 Coraz bardziej interesuję się jej zakupem, lecz nic o nie nie wiem. Może ktoś ja ma i opisze swoje wrażenia? P.S Szukałem tematu o tej replice. Była opisana zupełnie inna ale też G&G. A mi chodzi dokładnie o tą. Quote Link to post Share on other sites
Klersen Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1672 Coraz bardziej interesuję się jej zakupem, lecz nic o nie nie wiem. Może ktoś ja ma i opisze swoje wrażenia? P.S Szukałem tematu o tej replice. Była opisana zupełnie inna ale też G&G. A mi chodzi dokładnie o tą. po 1 szukaj. po 2 za 1800zl ?mozna ja miec taniej szukaj ... Szukaj szukaj i szukaj Interesuje to bierz ! jak ktoś matki kupi to tez musi podzielić opinia z innymi ??jednemu odpowiada drugiemu nie proste.. Quote Link to post Share on other sites
Reffi Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 po 1 szukaj. po 2 za 1800zl ?mozna ja miec taniej szukaj ... Szukaj szukaj i szukaj Interesuje to bierz ! jak ktoś matki kupi to tez musi podzielić opinia z innymi ??jednemu odpowiada drugiemu nie proste.. klersen jak ma szukac to mu powiedz jak bo na wmasg nie bylo tematu o tej replice,po co sie wypowiadasz nic nie wnoszac do tematu? z mojego punktu widzenia m14 z cymy jest duzo tansze i dobre.A jak juz kupujesz to kup z WGC Quote Link to post Share on other sites
bronek1993 Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 Dzięki reffi A dlaczego kupić na WGC? Quote Link to post Share on other sites
Reffi Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Bo jest cena duzo nizsza kosztuje 380$ na stocu a ta na Specshopie ma chyba lekki tunning ale i tak z tunni bedzie kosztowal taniej a przesylka kolo 100zl chyba.jedyny minus to to ze gwarancji "chyba" nie bedzie ,ale co ci po gwarce jak wyslesz replike to bedzie wiecej klucenia sie z sklepem niz pomocy. Quote Link to post Share on other sites
Klersen Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=14436&st=60 I temat jest na 1 stronie tylko trzeba umieć szukać Jedynie się ta m14 rożni łożem drewnianym i lepszym GB Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Tylko drewnem.... No ja głupi, to po co ja ICS kupowałem, skoro od JG różni się tylko metakl body? Co do samej broni to powiem, że wygląda ładnie, pracuje ładniei sadzi ładnie(a bynajmniej mocno ;-) miałem zaszczyt poczuć na łapce ;-) ) Osobiście wolałbym Veterana, niż wersję podstawową + tuning z prostych względów... W broni nic nie trzeba zmieniać, wyjmujesz z pudła i działa świtnie+ b. ładne drewienko ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts