wisnia206 Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Mam mały problem ułamała mi się śruba przy magazynku w giecie skruszyła się po prostu są jakieś zamienniki?? Drugi Problem to selektor ognia który odpadł po jednej stronie kawałek śrubki został w gwincie ma ktoś pomysł jak to naprawić?? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 a) Tego pinu nie widziałem. Poszukaj używanego. b) Kupić nowe selektory ognia. Z tym, że te od CA nie pasują. Sprawdzałem. Quote Link to post Share on other sites
wisnia206 Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 Jakby ktoś miał na zbyciu chętnie kupię. Zastanawiałem się czy by to pasowało bo podobne http://www.taiwangun.com/shop,show,1315 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Wątpie. Różna grubość. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Jest banalny sposób na odpadające selektory w G36, ale ty już swój posiałeś, także gratuluję :-P. Quote Link to post Share on other sites
wisnia206 Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 Nie napisałem że go nie mam.Mam go w szafie żeby się nie zgubił Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Sylikon systemy np. ten http://www.taiwangun.com/shop,show,871 używam w 4 replikach i sprawuję się świetnie polecam Quote Link to post Share on other sites
wisnia206 Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 Sorry ale nikt tu o gumę nie pytał Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Kurde coś mi się pomieszało i napisałem nie tu gdzie trzeba SORRY ;-) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Drugi Problem to selektor ognia który odpadł po jednej stronie kawałek śrubki został w gwincie ma ktoś pomysł jak to naprawić?? Kawałek śrubki, czy po prostu cały ampul ? bo on jest mały i widocznie nie był dokręcony, tudzież odpadł - dalej poradzisz sobie sam ;-). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts