mati0412 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Witam kupilem niedawno agm hk 416 wszystko jest super tylko wolno strzela mam do niego batke firefoxa 9,6v (wersja w kolbie ) poradcie co mam zrobic Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Wyczyść styki. W ogóle całą elektronikę. Ja bym wymienił jeszcze kable w ogóle. Podobno w AGM cała elektronika jest do dupy :źle: Pozdrawiam serdecznie, F4RR3LL Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Chyba elektryka... W AEGach są w sumie same części mechaniczne. No i co znaczy wolno strzela? Jak jest rof? Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Witam kupilem niedawno agm hk 416 wszystko jest super tylko wolno strzela mam do niego batke firefoxa 9,6v (wersja w kolbie ) poradcie co mam zrobic Sam sobie praktycznie odpowiedziałeś - batki firefoxa nie są jakieś specjalnie dobre. Jak włożyliśmy z kumplami kiedyś do tego AGM batkę Intelecta 9.6V w ramach testów to nam szczęka opadła. Quote Link to post Share on other sites
zaicev Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 (edited) hmm a czy ktos jest w stanie stwierdzic i podac, jaka jest w nim dlugosc lufy wewnetrznej? mnie osobiscie przeszkadza troszke kolba, poza tym nie mam wiekszych zastrzezen co do repliki ktora jest dostepna w takiej cenie. Edited December 2, 2008 by zaicev Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Jest o tym karabinie temat. Ludzie! Szukajcie. Jak nie masz wersji długiej to jest to pewnie coś koło 280mm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts