Moses Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 MEU SOC WE magazynki jak w 1911 Tactical. Po nabiciu gazem pierwszy strzal jest mocny 2gi slabszy 3ci pierdniecie i koniec gazu, bez wzgledu na to ile bym ladowal. Magazynek jest szczelny nie przepuszcza. Czy ktos ma pojecie o co moze chodzic? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Za gruba uszczelka przy zaworze napełnieniowym, za dużo grafiki w podpisie, za mało gazu w butli, za dużo grafiki w podpisie, za niska temperatura... może coś jeszcze, ale jak na razie nic mi do głowy nie przychodzi :roll: Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 5, 2008 Author Report Share Posted December 5, 2008 Za niska temp. odpada. to samo dzieje sie w temperaurze pokojowej. Wczesniej takiego symptomu nie bylo, pojawil sie jakis tydzien temu Quote Link to post Share on other sites
zborek Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Sorry za lekkie odkopanie tematu, ale mam ten sam problem z moją 45' tką Yunior_5 rozgryzłeś może problem ? - Jako że to mój pierwszy post na forum - Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie !!! ;-) Paweł Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 17, 2008 Author Report Share Posted December 17, 2008 Trzeba dlugo ladowac magazynek, jest to konstrukcja full metal z ciezkim magazynkiem przez co potrzebuje kupe gazu. Niestety o ile w domu sie sprawdza o tyle przy obecnych temperatorach na zewnatrz, tam sie zdarza to mimo to Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts