mmaruda Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Witam! Gdzieś już zdaje się o tym było odnośnie jakiegoś guna, ale za chorobę nie mogę sobie przypomnieć o co dokładnie szło. Dziś na strzelance napocząłem paczkę Pestek i te kulki to po prostu tragedia, na opakowaniu pisze, że są świetnie podatne na hop-up yadda yadda yadda, a jest dokładnie odwrotnie, przy maksymalnym ustawieniu nie podkręcają się niemal wcale, o zasięgu czy celności można zapomnieć. O co chodzi? Trzeba mieć do nich jakąś specjalną gumkę czy jak, umyć je może? Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Wyrzuć je i tyle , pestki to straszny syf i nawet do sawa za bardzo się nie nadają . Quote Link to post Share on other sites
HustleR Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Wyrzuć je do śmieci i kup porządne kulki : Excel, Blaster, TM... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Ja na 0,25 Pestkach miałem dublety non stop, po zmianie na P&J Premium wszystko przeszło. Celność na Pestkach też najlepsza nie była a hopka musiałem podkręcać dużo mocniej niż do innych kulek 0,25g. Kup porządne kulki i tyle. Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted December 7, 2008 Author Report Share Posted December 7, 2008 No mam jeszcze extremy, ale się kończą. W sumie to cztery litery sytuacja, bo liczyłem, że Capri nie sprzedaje shitu, a tu rozczarowanie, tym bardziej, że gdzieś tam jakoś czytałem jak parę osób chwaliło. Wyrzucał nie będę, bo już znalazłem dla nich zastosowanie - po testach mocy na puszcze (żenada, prawie nie przebijają) - będę pakował te kulki do M14 na CQB :) Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 Pisałem już w innym wątku, wystarczyło kulki umyć, teraz latają jak należy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts