Widżiks Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) Mam taki problem kupiłem sobie berete używaną i po jakimś czasie zepsuła mi się pewna część (uszczelka?). Jeżeli ktoś miał ten sam problem albo wie to niech napisze gdzie można coś takiego dostać albo chociaż jak się to nazywa. [bereta jest na green gaz i] Jak mi powiedzieli w specshop'ie jest to na wcisk. Edited December 10, 2008 by widzilla Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Możesz spróbować delikatnie rozgrzewać ogniem odstające elementy i formować palcami, aż uzyskasz mniejwięcej pierwotny kształt. Jeżeli zrobisz to prawidłowo to replika powinna działać jak nowa. Dodatkowo możesz zrobić fazkę na wewnętrznej krawędzi cylinderka, żeby uszczelka łatwiej wchodziła. Quote Link to post Share on other sites
Widżiks Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 Pomysł dobry można spróbować ale nie wiesz może gdzie to można dostać albo jak się nazywa? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Na WGC są, nie pamiętam czy są takie gumowe, ja kupiłem od razu wzmocnioną - metalową z uszczelką. Na różne sposoby próbowałem reanimować starą ale się nie dało, pozostało kupno nowej. Nazwy nie pamiętam, ale ma w sobie "piston" ;) Quote Link to post Share on other sites
Widżiks Posted December 11, 2008 Author Report Share Posted December 11, 2008 Wielkie dzieki nareszcie ktoś mi poradził coś konkretnego :) Szukałem na WGC ale nic nie znalazłem :/ Tzn. wpisałem to piston -->search no i nic :/ Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...h_piston%20head http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...h_piston%20head Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts