hubix94 Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) Zastanawiam się jakie kulki kupić do M733 (http://www.airsoft-militaria.pl/product-po...1-Promocja.html) Tzn. Prawdopodobnie kupię 0,25g, ale nie wiem jakiej firmy.. (na razie używałem kulek 0,23g...) Nie podawało mi po kolei wszystich kulek z maga, tzn. jak kulki się już kończyły, to musiałem strzelić np. ze 2 razy, żeby kulka poleciała.. To jest wina repliki, czy kulek? A jeżeli kulek to jakie użyć, żeby nie mieć już tego problemu? Edited December 11, 2008 by hubix94 Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Niepodawanie kulek to wina magazynka, szczególnie hi capy tak mają, że pod sam koniec już słabo podaje. Kulki 0.25, ale spokojnie mogłeś to znaleźć używając opcji szukaj... Quote Link to post Share on other sites
zabugowiec Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 hubcio kup se mid capa jak ci nie pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts