KIRd Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Posiadam karabin M4A1 III generacji JG i mam problem. wlozylem batke, i emka strzela slabo moze to byc podyktowane slaba bateria ? jak wyjalem bron z kartona to nie wiem jakim cudem selektor byl ustawiony na auto nie przypominam sobie zebym strzelal na auto i zawsze wyciagam batke moze to miec na to jakis wplyw ? w tej chwili laduje baterie 6 godzi. jutro sprawdze czy dziala normalnie a jak nie to co moze byc nie tak ? Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Ładujesz ją 6 godzin i chcesz ładować jeszcze do rana ?? Bardzo zły pomysł, możesz łatwo uszkodzić baterie ładując ją tyle czasu. Poszukaj na forum wzoru jak ładować albo kup sobie mikroprocesorówkę. Quote Link to post Share on other sites
KIRd Posted December 14, 2008 Author Report Share Posted December 14, 2008 caly okres ladowania trwal 6 godz. wyjalem ja z ladowarki o 1 w nocy. sprawdzilem i bron strzela dobrze. teraz pytanie jak zostawie w pozycji auto to co sie moze stac ? Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Nic się nie stanie, nie ważne w jakiej pozycji będzie selektor :) Quote Link to post Share on other sites
Rafael Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Ja ogólnie jestem zrażony do akumulatorów od JG i BOYI(ale tylko w M4) bo słąbo trzymają a do tego mają ROF że szkoda gadać:/ Dlatego zawsze polecam nowy aku kupić:) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 "Nic się nie stanie, nie ważne w jakiej pozycji będzie selektor" - może w jakiej pozycji będzie to nie ważne, ale pamiętaj zeby po strzelaniu zawsze stzrelić 1-2 razy na semi, w ten sposób zmniejszysz napręzenia w GB spowodowane naciągnięta spręzyną. Sprężyna się również wtedy nie "zbija" i zaoszczędzisz pare FPS. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 zaoszczędzisz pare FPS No może nie tyle fps co po prostu części wewnętrznych,głównie zębatek,anti-reversala i tłoka. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Też. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts