Moses Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Szukam 30 kulkowych low capow do M14 i nigdzie nie moge ich znalesc. Przeszukalem WGC, UN Company, Red wolfa, War 4 toys i brak jak juz sa 60 kulkowe. Czy ma ktos moze jakies tajne zrodelko gdzie mozna je zanabyc droga kupna? Quote Link to post Share on other sites
SonicX Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 30 http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1583 70 http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1281 O tych DF każdy się mile wypowiada, są bardzo dobre i biją nawet TM'ki. O cenie nie wspomnę ; ) Co prawda są niedostępna na asgshopie ale myślę że się jakoś dogadasz. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 23, 2008 Author Report Share Posted December 23, 2008 Zapomnialem dodac ze oprocz ASGShopu, gdyz mam nadzieje (chodz powiadaja ze nadzieja matka glupich i naiwnych) ze sciagajac z dalekiego wschodu moze wyjsc dalej Mimo wszystko dzieki za info i linki 70 http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1281 To oni jeszcze istnieja? Quote Link to post Share on other sites
SonicX Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) Teoretycznie nie. SKLEP ZLIKWIDOWANY, okazyjne ceny tylko do wyprzedania magazynu! A na zagranicznych to też widziałem same 60 i 70 .. Edited December 23, 2008 by SonicX Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 23, 2008 Author Report Share Posted December 23, 2008 No wlasnie, no coz jak nic nigdzie nie znajde to bedzie trzeba dac ASG shopowi zarobic ;) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Mnie zastanawia co innego... Kupowałem swojego czasu 2 sztuki tych magów DF 30 - kulkowych i się okazało, że włazi do nich 60-70 kulek. Więc czy ktoś naprawdę ma 30 kulkowe magi do M14 DF? Czy takowe faktycznie istnieją? Mi się wydaje, że nie ma są właśnie 60-70 kulkowe i stąd ich "nieobecnoość" w żadnym sklepie (mowa o 30). Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 24, 2008 Author Report Share Posted December 24, 2008 Tez zaczalem sie nad tym zastanawiac. Po swietach napoisze do ASG Shop,u aby wyjasnili sprawe, bo moze jakis blad sie u nich wkradl Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Żeby chociaż w asgshopie były :roll: Taka posucha teraz z magami do czternastki, low-capy tylko TM chyba, a w każdym razie tylko te drogie. Asgshop miał je mieć na początku grudnia, lowy agm'a u krakmana miały być ok. 15-20 grudnia i nic. Ładowanie DFów na 30 kulek to nie jest problem w końcu, mniej więcej można to odmierzyć przy pomocy podziałki na szybkoładowarce. W przypadku np. innych zasad odnośnie pojemności można też więcej ładować co jest całkiem ok jak dla mnie. Idealne pod tym względem są magi do nowego TM - regulujesz pojemność 30/68 bodajże. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 24, 2008 Author Report Share Posted December 24, 2008 To ze sie da to wiadomo, teraz chodzi czy te 30tki to naprawde 30tki, patrzac na doswiadczenie Thora Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts